Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2010 niezalogowanych)
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
jasta102 napisał:

nie przejmuj się to normalne
mi na portalach randkowych też kobiety nie obiecują seksu na pierwszym spotkaniu
wręcz przeciwnie
zarzekają się, że są porządne
a jeszcze mi się nie zdarzyło, żebym nie puknął od razu i to po paru minutach dosłownie po wejściu do hotelowego pokoju
same nogi zarzucają na plecy
a waliłem już z Norwegii w ciemno, całkiem
do Lublina, Dębicy, Skarżyska, kilka razy w Krakowie, w Nysie, Gdańsku, Katowicach itp[/quote]

A jak z Twoim zdrowiem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
W praktyce,to kwestia zainwestowania 90nok w vinpolecie!
co to jest vinpolec?
to jakies nowe viking lotto?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
giovi2 napisał:
jasta102 napisał:

mi na portalach randkowych też kobiety nie obiecują seksu na pierwszym spotkaniu
wręcz przeciwnie
a jeszcze mi się nie zdarzyło, żebym nie puknął od razu i to po paru minutach dosłownie po wejściu do hotelowego pokoju
do Lublina, Dębicy, Skarżyska, kilka razy w Krakowie, w Nysie, Gdańsku, Katowicach itp

A jak z Twoim zdrowiem? [/quote]
no jest
chętna?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
nosz kurwa,przeca lato juz minelo i stad (jak mowia anal-fabeci: z tad!) mamy - vino po lecie!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
giovi2 napisał:
jasta102 napisał:

wręcz przeciwnie
do Lublina, Dębicy, Skarżyska, kilka razy w Krakowie, w Nysie, Gdańsku, Katowicach itp

A jak z Twoim zdrowiem?

no jest
chętna?[/quote]

Nie, dzięki. Mnie ma kto pukać.
Jedynie martwiłam się o Ciebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
giovi2 napisał:

ja też mam co puknąć
chyba nawet muszę jutro, bo już marudzi
ale sama wiesz jak to smakuje na boku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
giovi2 napisał:

ja też mam co puknąć
chyba nawet muszę jutro, bo już marudzi
ale sama wiesz jak to smakuje na boku

Nie wiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Przemyslaw Hibowski
(PrzemyslawHibowski)
Wiking
Bastek, moim zdaniem warto zaryzykowac. Chocbys dostal minimalna stawke i przez pierwsze dwa miesiace 50% placy z uwagi na brak karty podatkowej to i tak powinienes dac rade. Elektrycy sa wciaz bardzo pozadani w norwegii, brak znajomosci jezyka nie powinien byc problemem.
Oczywiscie warto sie zabezpieczyc w kilkanascie tysiecy zlotych. W moim przypadku niezbedny byl kredyt w polsce na depozyt +czynsz przy wynajmie mieszkania, potrzebowalem 32 000NOK na start + bilet lotniczy, bus itp, nie liczac pieniedzy wydanych gdy przyjechalem tu na tydzien szukac pracy z dziewczyna...zdarzyl sie cud i jestem Tobie cudu nie potrzeba bo masz autoryzacje DSB i moim zdaniem nei powinienes sie zbytnio przejmowac tym czy znajdziesz prace.
Dodam, ze na twoim miejscu nie pakowalbym sie w umowy z posrednikami bo moga wymagac podpisania cyrografu na powiedzmy 24 miesiace (strzelam liczbe, moze byc to rownie dobrze 12 lub 36) a i pieniadze sa mniejsze. Szukaj ofert na finn.no i nav.no, przyloz sie do CV oraz krotkiego listu motywacyjnego, postaraj sie umowic jakies rozmowy na konkretne terminy, kup bilet i jazda!
Do odwaznych swiat nalezy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jasta102 napisał:
wręcz przeciwnie
puknąłeś już anie? liszewską anie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AndersB napisał:
jasta102 napisał:
wręcz przeciwnie
puknąłeś już anie? liszewską anie?

do Ani się nie podchodzi pojedyńczo
a więcej chętnych tutaj jak na razie nie było
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok